AYDIN / EFELER - Efeler Ortaokulu

Efeler Ortaokulu

GÜZELHİSAR MAH. 47 SK. EFELER ORTAOKULU BLOK NO 46B EFELER / AYDIN
Vizyon
Bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin Etkin kullanımı sağlamak, hedefe ulaşmak adına herkesin bir parçası olmak istediği, kaliteli seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Eğitimde kalite ve teknoloji felsefesi ile öğrenmeyi zevk ve eğlenceye dönüştürmek, bilgiyi talep eden, bağımsız düşünebilen, dürüst,kararlı, paylaşımcı gençler yetiştirmektir.
Başarılar
Aydın’ın folklor birikiminin önemli bir parçası olan halk oyunlarına, adının da sorumluğunu taşıyarak, büyük değer veren okulumuz bu alanda katıldığı yarışmalarda çeşitli dereceler almış 1993-1994 Eğitim Öğretim yılında Uşak’ta yapılan yarışmada grup ikincisi, 1996-1997 Eğitim Öğretim yılında Denizli’de Türkiye birincisi, 1997-1998 Eğitim Öğretim yılında Çorum’da Türkiye ikincisi olmuştur. Efeler ilköğretim okulu halk oyunlarına gösterdiği duyarlılığın sadece yarışmalara katılım boyutunda olmadığını kanıtlamak, Aydın folklorunu ülkemiz içinde olduğu kadar uluslar arası düzeyde de tanıtmak amacıyla uluslar arası festivaller düzenlemiştir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Ders Başlama Saati: 8.40 Ders Bitiş Saati:15.20
Doğal gaz
Özel Halk Otobüsleriyle (7 ve 20 numara)