AYDIN / EFELER - Efeler Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim sergimizin açılışı büyük beğeni topladı. Açılışımıza katılan Sayın  Millet Vekilimiz Ömer Özmen'e, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Gülfidan Kendirlioğluna ve Sendika Yöneticileri ile kurum müdürlerine ve ayrıca emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda düzenlenen törende kutlandı. Okulumuz matematik öğretmenlerinden İsmail ACUN günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı. Törenin hazırlanamsında emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sağlıklı Beslenme Günleri Kapsamında öğrencilere çorba dağıtıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz....